Avem nevoie de :
- 500 g carne tocata,de care va place, eu am folosit de pui pentru ca asa am avut
- 1 conserva fasole rosie (eu nu am avut decat fasole alba si am fiert-o cu o zi inainte)
- 1 ceapa mare
- 2,3 catei usuroi
- 1 conserva rosii bucati si 2 linguri pasta de rosii(eu am sarit peste, am pus doar pasta de rosii),se pot folosi si rosii prospete nu e nici o problema
- oregano, chilli fulgi sau 2ardei iuti uscati,coriandru sare ,piper
- foi tortilla , eu am facut acasa tortilla din faina integrala si nu am cumparat foi
- Bun..si acum sa trecem la treaba...am calit ceapa tocata in 1 lingura ulei de masline si putina apa ,am adaugat usturoiul tocat si carnea si am lasat pe foc pana cand carnea a primit o culoare mai inchisa, nu trebuie lasata mult, se face destul de repede, eu am gustat cand mi s-a parut ca e gata si era comestibila :))
Am servit pe foi de tortilla calde.
Se poate pune mai putin sos pe tortilla si se poate rula sau indoi in doua, eu am preferat sa o mananc, cu furculita si cutitul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu